Logo

Atriet i Norconsults kontorbygg i Sandvika har ved mange anledninger vist seg å være en perfekt arena for konserter, hvor flere av Norges dyktigste artister har spilt. Tirsdag 31. februar stilte gitarlegenden Knut Reiersrud med sitt dyktige band og ga ansatte og innviterte gjester en opplevelse, som bokstavelig talt satt i ryggraden lenge etter at bandet hadde gått av scenen.

To sett på en time hver med sammenhengende musikknytelse, fremført med intensitet, utholdenhet og ikke minst humor. Musikkutvalget var spennende, her var det alt fra rå blues med skikkelig «trøkk» til rolige melodiøse partier fra tidligere utgivelser tilbake til Blå Koral.

Andre sett startet med Reiersrud alene på scenen og Setesdalsinspirert slått skrevet for gitar. I partier kunne en formelig høre tonespråket fra hardingfela i bakgrunnen. Referansen til de gamle felespillerne som spilte til de stupte var helt klar. Deretter beveget det seg over i et skikkelig fyrverkeri etter hvert som resten av bandet kom på scenen. De fem på scenen hadde et samspill som det virkelig gnistret av.


Det var mange av oss som fikk oppleve Knut Reiersrud med band på sitt beste denne kvelden, både ansatte med følge og gjester. For oss som har et forhold til Reiersrud som programleder for BluesAsylet på NRK P2 gav dette en helt ny dimensjon.Takk til Pål Kjetil Eian og arrangementkommiteen som gjør slike ting til beste for arbeidsmiljøet vårt i Norconsult.

| |