Logo
Norconsult AS overtar 1. mars 2012 alle aksjene i Riss Landskap AS. Riss Landskap fortsetter fra samme tidspunkt sin virksomhet som en integrert del av Norconsult i Bergen.

Sandvika, Norge  – 1. mars  2012 – Norconsult AS, Norges ledende flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering, overtar  pr. 1. mars  2012  Riss Landskap AS i Bergen. Riss Landskap har drevet rådgivende virksomhet innen landskapsplanlegging siden 1999  og har en meget sterk posisjon i regionen. Selskapet har 5 ansatte som alle fortsetter i Norconsult etter overtakelsen.

- Vi ser fram til å bli en del av Norconsult-familien og ikke minst til å bli en del av et slagkraftig tverrfaglig rådgivermiljø i Bergensregionen for øvrig. Dagens marked etterspør i større grad denne tverrfagligheten, og vi vil nå nyte godt av Norconsults brede kompetansebase for å stå enda sterkere i konkurransen om oppdragene. Samtidig er det viktig for oss å opprettholde en mangfoldig prosjektportefølje med lokal forankring. Dette opplever vi at det er kultur for i Norconsult , og vi er sikre på at vi med dette kan betjene nye og tidligere kunder på en enda bedre måte, sier daglig leder i Riss Landskap, Laila Iren Isene.

- Med kjøpet av Riss Landskap fordobler vi vårt landskapsmiljø ved at vi får tilgang til et meget kompetent og anerkjent rådgivermiljø. Riss Landskap og Norconsult har samme syn på framtiden og både forretningsmessig og kulturelt passer firmaene veldig bra sammen. Kjøpet vil styrke kompetansen i regionen, og vi vil være i stand til å håndtere større, komplekse oppgaver, sier administrerende direktør i Norconsult, John Nyheim.

Beslutningen om aksjeovertakelsen er resultatet av en prosess som er strategisk begrunnet og som også er diskutert med og ønsket av medarbeiderne i begge selskaper. Selskapene ser dette som et riktig trekk for å møte fremtidige markedsmessige og faglige utfordringer, for å trygge arbeidsplassene, samt for å skape grunnlag for videre vekst.

Om Norconsult AS
Norconsult er Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Gjennom ca. 80 års erfaring har selskapet bygget opp et solid fundament som en toneangivende aktør både nasjonalt og internasjonalt. Norconsults hovedkontor ligger i Sandvika utenfor Oslo. Årlig gjennomfører selskapet flere tusen små og store oppdrag i inn- og utland. Ett av Norconsults fortrinn er det store antallet seniorrådgivere som representerer landets fremste ekspertise innen sine forretningsområder, og som arbeider i nært samarbeid med fagspesialiserte ingeniører, økonomer, arkitekter, IT- og miljøeksperter samt bedriftsrådgivere. Selskapet er eiet av de ansatte og har ca 2250 medarbeidere, fordelt på 1700 i Norge og 550 i utlandet. Se www.norconsult.no for mer informasjon.


Last ned pressemeldingen her>>
Dan Lysne
Seksjonsleder
Tlf: +47 55 37 55 04
Mob: + 47 45 40 45 04
Send mail
Navn
Epost
Forespørsel
 
| |