The Edge

The Edge

The Edge skal minne oss på hvor viktig det er å utfordre sannhetene og søke nye muligheter. For oss handler derfor Rethinking Tomorrow om å ikke godta det etablerte og om å strekke seg litt lenger. Vi ønsker å ha det siste overskuddet og dyrke nysgjerrigheten for å vri og vende på idéer og løsninger. 

Norconsult skal være et sted hvor de mest engasjerte og klokeste hodene kan boltre seg, og hvor det er mulig å tenke stort, tenke fremover og tenke nytt. The Edge handler om å alltid levere det lille ekstra, det som skaper den lille store forskjellen. 

80/20
The Edge representerer 20 prosent av tiden vi i Norconsult skal bruke på "Rethinking Tomorrow". Vi jobber derfor systematisk for å identifisere nye initiativer og prosjekter som ønsker å skape den lille store forskjellen. 

80/20

 

B Edge

Interne ildsjeler i Norconsult har etablert en gruppe som skal sikre at tanken bak The Edge tas på alvor og jobber med banebrytende teknologi og prosessgjennomføring. For å "B Edge" må du utfordre deg selv til å hele tiden bidra til nytenkning i selskapet. 

Wanna B Edge? Se ledige stillinger her

B Edge