Jobb på Hønefoss

Med mer enn 60 lokalkontorer over hele Norge, kan Norconsult gjerne kalles Norgesmester i kortreist prosjektering.

Fra 1.desember skal Norconsults medarbeidere på Hønefoss flytte inn i nyoppussede lokaler på Hvervenmoen. Det tverrfaglige miljøet består av et 30-talls medarbeidere, og vi jobber for fortsatt vekst med ambisjon om å tilby våre kunder komplette tjenester og ta en enda sterkere markedsposisjon i regionen.

Vi ønsker å tiltrekke oss de dyktigste fagpersonene. Med Norges største ingeniørmiljø, og mer enn 800 arkitekter i konsernet har vi en unik mulighet til å koble våre arkitekter med Norconsults brede erfaring og styrke innen ingeniørfagene. Vårt sterke rådgivermiljø sikrer kunden kvalitet og bærekraftige løsninger. Vi skal fortsette å være innovative og i front når det gjelder arbeidsmetoder og bruk av digitale løsninger.

Nå søker vi etter flere kloke og kreative hoder som ønsker å være med og styrke den offensive satsningen på Hønefoss. Primært leter vi etter arkitekter og ingeniører innen samferdsel elektro, bygg og eiendom, vann og avløp, VVS og energi, men har du den bakgrunnen og innstillingen vi leter etter kan du gjerne sende en åpen søknad. Ta gjerne kontakt med Sigurd eller Kate om du lurer på om Norconsult på Hønefoss er noe for deg.

Les om Kjetil som flyttet til kontoret på Hønefoss og fikk et helt nytt liv

– Å pendle hver dag merkes på kroppen, og det er både tidkrevende og kostbart. Nå er jeg hjemme fra jobb klokka fem på ettermiddagen og har fått to timer ekstra fritid hver dag, sier han fornøyd.

Les mer om Norconsult på Hønefoss

Lurer du på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Sjekk ut vår realityserie Rådgiverne

Kontaktpersoner

Profilbilde av Sigurd Rugsland
Sigurd Rugsland
Direktør Divisjon Samferdsel
Profilbilde av Kate Holm
Kate Holm
Sivilarkitekt MNAL, Avdelingsleder Arkitektur