Ledige stillinger

Senior rådgiver – fisk/ferskvannsøkologi

Arbeidssted
Sandvika, Trondheim
Søknadsfrist
25.08.2022
Type
Permanent
Stilling
Seniorrådgiver

Norconsult har et stort tilfang av oppdrag innen planlegging av fiskevandringsløsninger. Dette gjelder alt fra store opp- og nedvandringstiltak forbi dammer og kraftverk til mindre kulverter under veier og mindre tiltak i bekker. Vi er en av de ledende aktørene i Norge på planlegging og prosjektering av fiskepassasjer knyttet til vannkraftanlegg.

For å styrke kapasitet og kompetanse er vi ute etter deg med interesse for planlegging og detaljprosjektering av fiskevandringsløsninger og oppfølging av fiskefaglige spørsmål i større utbyggingsprosjekter. Vi er særlig interessert i deg som kan gå inn i bærende roller i prosjektene, som trives med å jobbe tett med kunde og kolleger, og som dermed kan representere en vesentlig styrking av vårt team. Det kan også påregnes arbeid med andre fiskefaglige spørsmål, herunder ulike typer feltarbeid, planlegging av restaureringstiltak og arbeid med mer miljøvennlige erosjonssikringer.  Vi søker spesielt etter deg med erfaring innen feltet, men yngre kandidater med de rette egenskapene vil også være av interesse.

Dine hovedoppgaver vil være: 

 • Kartlegging og undersøkelser basert på prinsippene for miljødesign i vassdrag 
 • Rådgivning og planlegging av fiskepassasjer og habitatforbedrende tiltak 
 • Konsekvensutredninger ihht. gjeldene metoder 
 • Overvåkingsdesign og oppfølging av overvåking 

For oss er det viktig at du: 

 • Har erfaring innenfor nevnte fagområder 
 • Har relevant utdannelse på masternivå 
 • Engasjert innen eget fag og evner å samarbeide tverrfaglig
 • Er løsningsorientert og har god skriftlig framstillingsevne 
 • Har sertifikat for personbil 

Stillingen kan tidvis innebære en del feltarbeid på oppdrag i ulike deler av landet, og det er en fordel om du har noe felterfaring. 

Hos oss får du: 

 • Ansettelse i avdeling Energi – Miljø, med 37 faste medarbeidere der du vil være knyttet til en faggruppe med mange spesialister innenfor fisk- , vannmiljø og ferskvannsøkologi ​
 • Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag 

Kvalifiserte kandidater vil bli vurdert fortløpende.

Innsendelse av søknad: Søknadsbrev med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er elektroniske søknader som blir behandlet.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et medarbeider-eid rådgiverselskap, og våre 5 100 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Kontaktperson

Profilbilde av Elise Førde
Elise Førde
Avdelingsleder