Ledige stillinger

Norconsult satser ytterligere på digitalisering; Nå vil vi satse på deg som er interessert i maskinlæring og data science!

Arbeidssted
Sandvika, Trondheim
Søknadsfrist
31.03.2023
Type
Permanent
Stilling
Rådgiver

Vi søker deg med en lidenskap for maskinlæring og kunstig intelligens. Du verdsetter et sterkt faglig miljø hvor trivsel og egenutvikling står i sentrum. Om du ønsker å kalle deg Dataanalytiker, Data Scientist, Data Engineer eller ML Engineer er ikke så viktig for oss. Det som er viktig er at du har en forståelse for data, maskinlæring, kunstig intelligens og programmering, og ikke minst et brennende ønske om å utvikle deg faglig innen disse områdene.

Norconsult Informasjonssystemer (NoIS) er et av Norges største programvarehus og leverer digitale løsninger og tjenester for planlegging, prosjektering, bygging og forvaltning av infrastruktur og eiendom. Vi har ledende fagmiljø innen Geografiske Informasjonssystemer (GIS), kommunaltekniske løsninger, Forvaltning, Drift og Vedlikehold (FDV), prosjektadministrasjon, prosjektstyring, kostnadsanalyser, byggeteknisk konstruksjon og Bygningsinformasjonsmodeller (BIM). 

I tillegg til å lage egen programvare leverer vi konsulenttjenester innen systemutvikling, IT-arkitektur, maskinlæring/AI, IT-sikkerhet, prosjektledelse, UX og prosessanalyse til kunder i både offentlig og privat sektor.

Selskapet har 270 ansatte med kontorer i Sandvika, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Grimstad, Larvik, Lillehammer og Hamar, samt 2 kontorer i Sverige.

I tjenesteavdelingen i NoIS leverer vi konsulenttjenester innen maskinlæring, kunstig intelligens, systemutvikling, systemintegrasjon, prosjektledelse, rådgivning og arkitektur. Vi er et konsulenthus med meget dyktige ansatte og tungt fokus på faglig utvikling.

Vi har spennende maskinlæringsprosjekter innen maritim sektor, energi, olje/gass, bygg og konstruksjon, samferdsel, digital læring og finans. Våre kunder er ofte de mest betydningsfulle og tankeledende innen sine respektive bransjer. Vi arbeider med både store og mindre store datamengder, alt fra bildedata, tidsserier og sensordata til kontobevegelser og fysiske bevegelser i geodata. Vi opererer både on-premise og i skyen, og er med hele veien fra idé og konseptfase til deployment og operasjonalisering av maskinlæringsmodeller. Ta kontakt, så skal vi fortelle deg om både tidligere, pågående og kommende prosjekter. Ta gjerne en titt på <span>våre websider</span> også for mer detaljer om hva vi gjør innen maskinlæring og kunstig intelligens.

For oss er det viktig at du:

 • Er (eller snart er) utdannet innen kybernetikk og robotikk, datateknologi, informatikk, IKT & Ingeniørvitenskap eller tilsvarende med kompetanse innen maskinlæring og kunstig intelligens

 • Programmeringserfaring innen Python

 • Gjerne har erfaring med Scikit-learn, PyTorch, TensorFlow o.l.

 • Er engasjert, positiv, læringsvillig, initiativrik, kvalitetsbevisst og resultatorientert

 • Er kundeorientert og har evne til å sette deg inn i kundens problemstillinger og arbeidsprosesser

 • Jobber godt i team, men kan også jobbe selvstendig

 • Har god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne, og gode kommunikasjonsegenskaper

Hos oss får du:

 • Et ledende konsulentmiljø med svært kompetente og hyggelige medarbeidere

 • Varierte, utfordrende og innflytelsesrike arbeidsoppgaver hos engasjerte kunder

 • Et ledende teknologisk arbeidsmiljø som er i vekst  

 • Kompetente og engasjerte kollegaer som trives på jobb og har det artig sammen 

 • Faglige utfordringer der du får mulighet til å kunne utvikle deg selv og oss videre 

 • Jobbe med løsninger og tjenester som er samfunnsnyttige og bidrar til økt bærekraft 

 • Fleksibel arbeidstid, sommertid og alltid fri hele julen og påsken

 • Mulighet for eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift 

 • Ordning for overskuddsdeling der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat 

 • Konkurransedyktige betingelser og svært gode forsikrings- og pensjonsordninger 

 • Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m 

NoIS er organisert som forretningsområde Digitalisering i Norconsult og er et heleid datterselskap. Norconsult er Norges største rådgiverbedrift, med tjenester rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet består av 5 600 medarbeidere som er stasjonert på 130 kontorer i hele verden.

Søknader til stillingen vurderes fortløpende.

Kontaktperson

Profilbilde av Eskil Elness
Eskil Elness
Gruppeleder