Sommerjobb i Norconsult

Vurderer du en karriere i rådgiverbransjen? Norconsult er et godt sted å begynne sin karriere ettersom det innebærer kontinuerlig utvikling, både faglig og personlig, innen prosjekter, fag og/eller organisasjon. Vi har nå mange spennende muligheter for deg som er på jakt etter en relevant sommerjobb i 2022.

Norconsult ønsker størst mulig læringsutbytte for våre studenter, samtidig som vi ønsker å dra nytte av den ferske kompetansen studentene besitter. Vi mener derfor det er viktig at sommerstudentene får reell erfaring fra vår hverdag som en tverrfaglig rådgiverbedrift. Som sommerstudent hos oss får du prøve deg innenfor ulike områder av prosjektgjennomføringen, for eksempel interne prosjektmøter, befaringer og kundemøter.

Vi vil primært prioritere kandidater som har gjennomført 3. og 4. årskull i masterstudiet samt kandidater som har fullført en bachelor og planlegger å gå videre med masterstudier. Søkere bes utdype sine faglige interesser og motivasjon for sommerjobb.

Les mer om hva Norconsult tilbyr studenter

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 5 100 medarbeidere som er stasjonert på mer enn 100 kontorer i hele verden, hvorav 60 er i Norge. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

Hvordan er det å jobbe i Norconsult? Sjekk ut vår reality-serie "Rådgiverne"

Kontaktpersoner

Profilbilde av Malin Eriksen
Malin Eriksen
Seniorrådgiver HR Rekruttering og On-boarding
Profilbilde av Marthe Haugen Stranden
Marthe Haugen Stranden
Seniorrådgiver