Vi er kontinuerlig på jakt etter de best kvalifiserte studentene, og tilbyr flere muligheter for deg som enten er underveis i utdanningen eller som nettopp har avsluttet studiene.

Vi søker primært deg som er faglig dyktig og som har gode resultater fra studiene. I tillegg vektlegger vi gode kommunikasjonsferdigheter og kreativitet. Du bør også være initiativrik, allsidig og ha gode samarbeidsevner.

 • Fast jobb

  Under Ledige stillinger vil du finne stillingsannonser som er rettet spesielt mot deg som nyutdannet.

  Ta gjerne kontakt med kontaktperson i annonsen, evt. kontorleder for aktuelt kontor, dersom du har spørsmål om stillingen eller lurer på hvordan søknadsprosessen foregår.

 • Sommerjobb

  Hvert år tar Norconsult i mot 50-60 studenter på sommerjobb, både ved vårt hovedkontor i Sandvika og ved flere andre av våre kontorer i Norge.

  Som sommerstudent i Norconsult vil du jobbe med spennende oppgaver, fortrinnsvis i faktiske oppdrag for eksterne kunder, hvor målet er at du får brukt teorien du har lært i praksis. Mange av studentene som har sommerjobb hos oss, velger også å skrive sin masteroppgave her.

  Du finner våre sommerjobbutlysninger under «Ledige stillinger». Primært aksepterer vi kun 3. og 4. års studenter til sommerjobb hos oss.

 • Ung i Norconsult

  Som ung i Norconsult får du mulighet til å jobbe med alt fra store, tverrfaglige prosjekter, til mindre mer spissede faglige oppdrag.

  Fordi yngre medarbeidere representerer fremtiden for Norconsult, er det viktig for oss at de tidlig jobber tett med våre mer erfarne medarbeidere samt får ansvar for egne oppgaver.

  Våre yngre medarbeidere har også muligheten til å medvirke til positiv utvikling for selskapet gjennom Yngres Råd. Rådet består av medarbeidere under 32 år, og jobber blant annet med rekruttering, faglige nettverk og veiledning, sosiale samlinger med mer.

Profilbilde av Malin Eriksen
Malin Eriksen