Vi er kontinuerlig på jakt etter de best kvalifiserte studentene, og tilbyr flere muligheter for deg som enten er underveis i utdanningen eller som nettopp har avsluttet studiene.

Vi søker primært deg som er faglig dyktig og som har gode resultater fra studiene. I tillegg vektlegger vi gode kommunikasjonsferdigheter og kreativitet. Du bør også være initiativrik, allsidig og ha gode samarbeidsevner.

  Under Ledige stillinger vil du finne stillingsannonser som er rettet spesielt mot deg som nyutdannet.

  Ta gjerne kontakt med kontaktperson i annonsen, evt. kontorleder for aktuelt kontor, dersom du har spørsmål om stillingen eller lurer på hvordan søknadsprosessen foregår.

  Hvert år tar Norconsult i mot 80-90 studenter på sommerjobb, både ved vårt hovedkontor i Sandvika og ved flere andre av våre kontorer i Norge.

  Som sommerstudent i Norconsult vil du jobbe med spennende oppgaver, fortrinnsvis i faktiske oppdrag for eksterne kunder, hvor målet er at du får brukt teorien du har lært i praksis. Mange av studentene som har sommerjobb hos oss, velger også å skrive sin masteroppgave her.

  Du finner våre sommerjobbutlysninger under «Ledige stillinger». Primært aksepterer vi kun 3. og 4. års studenter til sommerjobb hos oss.

  Ved ønske om å skrive bachelor/master/diplomoppgave i samarbeid med Norconsult kan henvendelse registreres i vår database. Vi gjør oppmerksom på at det primært aksepteres kandidater til masteroppgaver.

  Kun aktuelle kandidater vil bli kontaktet.

  Registrer deg her. 

   

   

  Ved ønske om praksisplass/internship i Norconsult kan du melde interesse ved å registrere din informasjon. Informasjonen vil bli lagret i vår database og ved behov vil aktuelle kandidater bli kontaktet.

  Registrer deg her. 

Profilbilde av Malin Eriksen
Malin Eriksen
HR Rådgiver Rekruttering og On-boarding