Lombardo Phd

Nyheter
25. september 2014

Sebastiano Lombardo disputerte 16. september 2014 for doktorgraden ved Handelshøyskolen BI. Lombardo, som leder Innovasjonsprogrammet i Norconsult, disputerte med avhandlingen “Client-consultant interaction practices; Sources of ingenuity, value creation and strategizing".

Sebastiano Lombardo leder Innovasjonsprogrammet i Norconsult

- Tiden da ingeniøren satt alene på kontoret og beregnet løsninger på kundens problemer i rapporter og tegninger er forbi, forteller Lombardo.

I avhandlingen fokuserer han på kreative prosesser i ingeniørprosjekter med intens kunde-rådgiver interaksjon. Lombardo har studert 30 cases fra ulike industriområder som vei, jernbane, vannkraft, bygg, og metallurgi. Resultatene viser at kunden er en viktig leverandør av både kunnskap og verdiskaping og avhandlingen gir innblikk i metoder, kompetanse og holdninger som kjennetegner vellykkede og kreative ingeniørprosjekter.

- Lombardo har tatt graden med støtte av forskningsrådet, samtidig som han har vært ansatt i Norconsult, forteller Claes H. Bendiksen, markeds- og kommunikasjonssjef i Norconsult.

Kontaktperson

Profilbilde av Cecilia Jahr
Cecilia Jahr
Fagspesialist

Nyheter

- av 288