Norconsult er foretrukket leverandør av svenske Vattenfall

Nyheter
12. desember 2014

Norconsult AB har vunnet to rammeavtaler i stor konkurranse og blitt foretrukket leverandør av Vattenfall.

Den ene avtalen, som ble undertegnet i midten av november, er med Vattenfall Distribution AB. Norconsult AB vant førsteplassen innen flere fagområder.
- Vi har hatt en langsiktig plan for å bli en strategisk partner med Vattenfall og har gjennom denne avtalen fått en bekreftelse på at vi jobber riktig, sier Lena Gustafsson, Norconsults kundeansvarlig og ansvarlig for avtalen med Vattenfall Distribution AB.

Den 28. november var det klart at Norconsult også vant en rammeavtalekontrakt med Vattenfall AB. Norconsult er utpekt som A-leverandør, noe som betyr at Norconsult på lang sikt kan bli en av selskapets største partnere innen tekniske konsulenttjenester.

Norconsult har en lang tradisjon innen flere av de områdene som Vattenfall opererer i, og er den ledende vannkraftsaktøren i Norden. Avtalen innebærer at Norconsult kan fortsette sitt langsiktige arbeid for å styrke aktivitetene innen markedsområdet energi. 

- Vår styrke er kombinasjonen av ledende eksperter og unge engasjerte konsulenter. Sammen med Vattenfall, ønsker vi å videreutvikle morgendagens energiløsninger og ser frem til et langt samarbeide sier Anders Eidensten, Business Area Manager i Norconsult AB.

Kontaktperson

Profilbilde av Andrea Eidensten
Andrea Eidensten
Divisionschef Energi & Industri

Nyheter

- av 288