Kurs i Healthcare Engineering

Nyheter
11. september 2014

Vi arrangerer åpne kurs og bedriftsinterne kurs på forespørsel. De siste kursene eller de neste planlagte åpne kursene finner du nedenfor:

  • GMP grunnkurs som passer for ansatte, ledere og kvalitetsansvarlige som ønsker å bli kjent med kravene i GMP regelverket for produsenter av API og ferdige legemidler.

  • Kurs i computervalidering som for personell med GMP erfaring innenfor disiplinene QA, validering, prosess/ produksjonsledelse, teknisk (el.aut/ IT), ingeniørfag, og alle nivåer av ledelse. Kurset passer også for leverandører av datasystemer for GxP industri (GMP, GCP og GLP).

  • Kurs i validering av regneark som passer for alle som arbeider innenfor områder ved bedriften som i sitt daglig arbeid eller i prosjektsammenheng utvikler regneark og enkle applikasjoner for behandling av GMP-data, deriblant ansatte i QA, QC, R&D, ledelse samt valideringspersonell.

  • Kurs i kvalitetsrisikostyring - systematisk risikostyring fra et GMP-perspektiv som passer for de som har jobbet litt med kvalitetsrelaterte risikoanalyser, og som trenger påfyll for å komme videre i systematisering av arbeidet. Du jobber med utvikling, produksjon; kvalitetskontroll eller kvalitetssikring i farmasøytisk industri, inkludert biofarmasøytisk- og ingrediensproduksjon - samt på sykehusapotek, nukleærmedisinsk avdeling e.l.

Les mer om kursene og påmeldingsmulighetene på våre kurssider her.

Kontaktperson

Profilbilde av Frank Roald Eikaas
Frank Roald Eikaas
Gruppeleder

Nyheter

- av 288