Norconsult inviterer til Materialdagen vinter 2015

Nyheter
15. januar 2015

Vi gjentar suksessen fra 2014 med å invitere leverandører og produsenter til å gi deltakerne faktainformasjon om spennende  og aktuelle materialer og konstruksjonen. Materialdagen vinter 2015 er et gratis halvdagsseminar som denne gang tar for seg integrerte fasadesystemer med solceller/ventilasjon og massivtrekonstruksjoner.

Hvorfor integrerte fasadesystemer og massivtrekonstruksjoner?

Integrerte fasadesystemer
Flere internasjonale studier viser at energieffektivisering er det enkleste og billigste klimatiltaket, og det er derfor bred politisk og faglig enighet om at dette området må prioriteres. Hvilken rolle kan fasader spille i reduksjonen av energibehov i et bygg? Er det lønnsomt å integrere solceller i et fasadesystem? Er et desentralisert oppvarmings- og kjølingssystem tilstrekkelig effektivt? Wicona, Schüco og StoVentec skal presentere fasadesystemer og dele erfaringer.

Massivtrekonstruksjoner
I det siste har det vært mye snakk om massivtrekonstruksjoner som et godt miljøvennlig alternativ, men hvor bra er det med tanke på brann, byggetid, motstandsdyktighet overfor klimapåkjenninger og pris? Hvilke bygningstyper og størrelser kan tre brukes i nå og hva er framtidsutsiktene? Norsk Massivtre, Splitkon og Jatak skal presentere produkter og dele erfaringer.

I løpet av seminaret vil du kunne lære om:
Leverandør - produkt:                                             
Moelven Limtre - Limtre bjelker
Norsk Massivtre - Massivtre elementer
Jatak - Hulldekke/ Gitterdragere av tre
Splitkon - Krysslimte massivtre
Kebony - Ubehandlet trekledning
Schüco - E²-fasadesystem
Wicona - TEmotion fasadesystem
StoVentec - ARTline fasadesystem

Hver produsent/leverandør vil ha 20 minutter til rådighet for å presentere sine produkter. Etter presentasjonen settes det av 10 minutter til spørsmål fra salen.
Som deltaker er vi sikre på at du vil sitte igjen med nyttig faktainformasjon som du kan bruke senere i din profesjonelle hverdag når bygninger skal prosjekteres eller bygges.

Sted: Norconsults lokaler i Vestfjordgaten 4 i Sandvika.
Tid: Torsdag 29. januar Kl. 12:00 -16:00.
Pris: Gratis.
Påmelding: Send mail til Tobin.Rist@norconsult.com.

Les mer om seminaret på bygg.no

Velkommen til et spennende seminar hos Norconsult.

Kontaktperson

Profilbilde av Hilde Rannem Isaksen
Hilde Rannem Isaksen
Avdelingsleder

Nyheter

- av 288