Podcast om skole og fysisk læringsmiljø

Nyheter
24. juni 2021

Det dukker stadig opp nye podkaster som handler om skole og opplæring. Vi har laget en liten oversikt over podcaster som tar for seg fysisk læringsmiljø, samt en del andre skolerelaterte podder.

Prosjektkontoret: 
Skoleprogrammering – som skjer helt uten koding – er tema i den nyeste utgaven av Norconsults podcast, Prosjektkontoret.

De tre skoleprogrammererne Espen Storstrand, Sigrid Hestnes og Reidunn Waag, alle fra Norconsult, er gjester i studio.

 

Anvendt Science Fiction - Framtidens Skole

Kommer vi til å ha skoler i framtiden? Hvordan skal vi lære? Hva skal lærerne drive med? Trenger vi egentlig å lagre kunnskap i hodene våre når all verdens kunnskap er noen tastetrykk unna? Og hva skal læreren drive med?Gjester: Øystein Gilje, June M. Breivik, Mihaela Tabacaru.

 

Skoleindretning: I denne podcastren fra Gyldendal.DK er Valinka Suenson og Kasper Kjeldgaard Stoltz gjester i studio. De snakker om skoledesign generelt, og kommer underveis med tips og triks for utforming av klasserom og læringsrom.

Valinka Suenson driver firmaet Rum & Adfærd, som gir råd om læring og arbeidsplasser. Kasper Kjeldgaard Stoltz er en partner og didaktisk designer ved NERD Architects, som spesialiserer seg på design av læringsmiljøer og grunnskoler.

Her er en liten samling podcaster som omhandler skole og opplæring:

Fra sistnevnte, anbefaler disse episodene med tema knyttet til fysisk læringsmiljø:

Kontaktperson

Profilbilde av Espen Storstrand
Espen Storstrand
Seniorrådgiver

Nyheter

- av 288