Fjellheisen i Tromsø – påbygg øvre stasjon

Norconsult har prosjektert påbygg til Fjellheisen Øvre Stasjon i Tromsø
Prosjektnavn
Fjellheisen - øvre stasjon
Kunde
Skips AS Nordfisk/ Fjellbygg AS
Sted
Norge
Periode
2015-16
Nøkkeltall
Totalt 150 m².

Oppdraget

Norconsult fikk i oppdrag å tegne ny Øvre Stasjon til Fjellheisen i Tromsø.

Løsningen

Prosjektet utlyste en ny utforming av plattformen og en utvidelse av utsiktsterrassen til den Øvre Stasjonen til Fjellheisen. En ny heisløsning med universell utforming ble installert og et nytt rekkverk i Kebony-behandlet treverk på plattformen. Utsiktsterrassen tilbyr en spektakulær utsikt mot byen og naturen.

Resultatet

Fjellheisen ble gjenåpnet i påsken 2016.

Aktuelle fag og tjenester

Kontaktperson

Profilbilde av Peter Söderman
Peter Söderman
Sivilarkitekt MNAL/Fagspesialist