Hytte på Oppdal

Arkitekt og interiørarkitekt fikk oppdraget om å skape en storfamiliehytte med 10 sengeplasser.

Prosjektnavn
Hytte på Oppdal
Kunde
Privatkunde
Sted
Norge
Periode
2017 - 2019
Nøkkeltall
Hytten er på totalt cirka 200kvm.

Oppdraget

Hytten er på totalt cirka 200kvm. Arkitekt og interiørarkitekt fikk oppdraget om å skape en storfamiliehytte med 10 sengeplasser. Hytten ligger fint til øverst i Stølen på Oppdal med en fabelaktig utsikt over hele dalen. Spesialmøbler og løs møblering ble tegnet/beskrevet i sammenheng med alle innvendige materialer og overflater.

Løsningen

Interiørarkitekt utviklet interiørkonseptet basert på arkitektkonseptet hvor lokale materialer var en stor føring, og ble grunnlaget for all visuell prosjektering. Tett samarbeid med kunden førte til mange skreddersydde løsninger etter kundes ønsker og behov. Tett oppfølging av utførende ble avgjørende for lande de aller beste løsningene. Rom: inngang/hall, dobbelgarasje, toalett/vaskerom i kjeller, teknisk rom, lager, stort vaskerom med inngang fra alpinbakken, storstue med to lounge-soner i samme rom som kjøkken og spisestue, grovkjøkken i eget rom, tv/spillstue, 4x dobbelsoverom, master soverom med eget bad, 2bad/wc og badstue.     

Resultatet

Hytten er stor i areal, men med hjelp av riktig materialbruk og utforming så glir den inn i terrenget. Interiøret er romslig og lunt med mange praktiske spesialløsninger.

Aktuelle fag og tjenester

Kontaktperson

Profilbilde av Siril Betten
Siril Betten
Interiørarkitekt