Renovering av enebolig, Trondheim

Interiørarkitekt fikk oppdraget med å tegne om andre etasje etter at boligens eiere hadde fått nye bruksbehov etter at barna var flyttet ut og alle overflatene var moden for fornyelse.

Prosjektnavn
Renovering av enebolig i Professor Vogts veg, Trondheim
Kunde
Privatkunde
Sted
Norge
Periode
2017 - 2018
Nøkkeltall
2.etg og trappeoppgang på 62kvm

Oppdraget

Interiørarkitekt fikk oppdraget med å tegne om andre etasje etter at boligens eiere hadde fått nye bruksbehov etter at barna var flyttet ut og alle overflatene var moden for fornyelse. Plassbygde møbler ble tegnet til bad, kontor og garderobe og noe løs møblering ble beskrevet i sammenheng med alle innvendige materialer og overflater. Noe gjenbruk ble sydd sammen med de nye.

Løsningen

Interiørarkitekt utviklet interiørkonseptet basert på kundens behov og smak og ble grunnlaget for all visuell prosjektering. Tett samarbeid med kunden førte til skreddersydde løsninger etter kundes ønsker og behov. Tett oppfølging av utførende ble avgjørende for å lande de aller beste løsningene. Rom: 1x toalett, 2x soverom, gjesterom/kontor, bad med toalett, walk-in garderobe, gang og trapperom

Resultatet

Kunden fikk en renovert etasje med innredning og overflater/farger etter egne behov og smak hvor interiørarkitekt sydde sammen nytt med gjenbruk.

Aktuelle fag og tjenester

Kontaktperson

Profilbilde av Siril Betten
Siril Betten
Interiørarkitekt