ALI

Ali Yasar Øzbal er konstruksjonsteknikker og jobber i Industriavdelingen ved hovedkontoret i Sandvika. Her jobber han hovedsakelig med tverrfaglige oppdrag i tett samarbeid med en rekke andre fag, blant annet elektro, maskin og arkitektur. Arbeidsoppgavene består mest av dimensjonering av stål- og betongkonstruksjoner, og han fungerer både som oppdragsleder, oppdragsmedarbeider og fagansvarlig, avhengig av størrelsen på oppdraget. I Rådgiverne får vi blant annet se Ali demonstrere hvordan vi bruker AR-teknologi (Augmented Reality) på byggeplass.

Ali har mange jern i ilden, og er i tillegg til å være en meget dyktig ingeniør, både nestleder i fagorganisasjonen TEKNA, hovedvernombud og vararepresentant i styret i Norconsult. Han har også vært med på å utvikle Norconsults rekrutteringskonsept, Hunger Games. 

Alis tips til studenter som skal søke jobb: 

Vær deg selv! Norconsult trenger et bredt spekter av personligheter med ulik faglig bakgrunn. For å komme frem til det beste resultatet, vil vi trenge varierende og nytenkende oppdragsmedarbeidere. Kanskje du er Alis neste kollega?

Følg med på Ali i Rådgiverne i høst for å se hvordan en arbeidshverdag hos oss kan se ut. Sjekk også ut våre ledige stillinger for nyutdannede.