ANDREAS

Andreas Bergstrøm Aarnseth er både koder, gårdsgutt og pilot, og har jobbet i Norconsult Informasjonssystemer (NoIS) i Trondheim siden 2018. Han har bakgrunn fra Industriell økonomi og teknologiledelse (Data) fra NTNU og jobber i NoIS mest med systemutvikling og optimering. Andreas utvikler løsninger og programvare både for eksterne kunder og internt i Norconsult, og fungerer som oppdragsleder og «Scrum Master» i flere oppdrag. Foretrukne kodespråk er Python , C# og Typescript. 

Prosjekter Andreas har jobbet med inkluderer GIS Datalake, tilgjengeliggjøring av oppdaterte geografiske opplysninger, og Byggesøknaden, løsning for å sende digitale nabovarsler og søknader til kommunene og arbeidstilsynet. I tillegg har Andreas jobbet med et prosjekt som skal generere optimal ruteplan for el-ferger, vha. optimering og maskinlæring.

Studerer du IT-fag og vil vite mer om hvordan vi jobber med dette i NoIS? Følg med på Rådgiverne denne høsten og bli bedre kjent med Andreas. 

Andreas sine tips til studenter som skal søke jobb: 

Gå aldri lei av å lære. IT-bransjen utvikler seg hele tiden. Prøv å være i forkant av endringene. Se to år fram i tid - hva tror du er etterspurt kompetanse da? Ta kurs og sertifiseringer innen dette. 

Finn ledige stillinger på nois.no, eller send en åpen søknad.