EVEN

Even Bakken er utdannet på NMBU innen landskapsarkitektur og by- og regionplanlegging, og har vært i Norconsult siden 2016. Even jobber nå som gruppeleder for en dedikert og fargerik gjeng på Park & uterom (populært kalt Parks & Recreation, uten at Even nødvendigvis er Leslie Knope) ved Norconsults kontor i Oslo. I tillegg til å være gruppeleder jobber Even som prosjekterende landskapsarkitekt med fokus på byggefasen. Han liker å få ting bygd samtidig som han også gjerne bidrar i tidligfase.

Even er en blid sørlending som er glad i folk og har fokus på dedikasjon til faget og estetikken. Som landskapsarkitekt designer man for mennesker, og Evens tilnærming er at folk skal kjenne seg igjen i landskapet som blir formet. Sosial bærekraft er noe Even brenner veldig for, og prosjekter han har jobbet på som bidrar til dette, er blant annet Thorvald Meyers gate og Røa torg i Oslo, samt Nesbru sykehjem i Asker.

I Rådgiverne skal vi blant annet være med Even til Arendalsuka, samt på befaring på den den nye Operastranda i Oslo. 

Evens tips til studenter som skal søke jobb: 

Vær ambisiøs, du kan være med å utgjøre en forskjell. Ta alle muligheter du får, stol på og vær tro mot dine verdier, og ta det inn i det du gjør. Vårt verdisyn i Norconsult er veldig viktig for meg, og min indre amerikaner sier; tro at du har noe å komme med! #morfødtiamerika

Studerer du arkitektur eller landskaparkitektur og er nysgjerrig på hva du kan jobbe med i Norconsult? Følg med på Rådgiverne denne høsten og se hvordan Evens hverdag er. Sjekk også ut våre ledige stillinger for nyutdannede.