OSCAR

Oscar Jacobsen imponerte Norconsult-ledelsen allerede før han startet i jobben, da han gikk helt til topps i rekrutteringsprosessen Hunger Games høsten 2020. Denne høsten har han for alvor startet sin karriere i Norconsult, og jobber nå med strategi og utvikling innen elkraftteknikk på kontoret i Sandvika. I Rådgiverne får vi blant annet være vitner til Oscars første dag på jobb, og både hans og leders forventninger til fremtiden i Norconsult. 

Oscars tips til studenter som skal søke jobb: 

Fortsett å søke kunnskap, finn ut hva du brenner for og fortell om det! Selv om formell utdanning tradisjonelt er det som fører til en ansettelse, er det lite som gir mer verdi for deg og din fremtidige arbeidsplass enn utviklingen og kunnskapen du finner gjennom egne interesser, i og rundt de timene av hverdagen du ikke avholder prosjektmøter ved kaffemaskinen. Lykke til! 

Har du bakgrunn fra Energi og miljø og er nysgjerrig på en karriere i Norconsult? Følg med på Rådgiverne i høst, og se hvordan Oscar sin nye hverdag ser ut. Sjekk også ut våre ledige stillinger for nyutdannede.