Jobb i Innlandet

Norconsult Innlandet ønsker deg!

Er du faglig nysgjerrig, initiativrik, selvstendig og ønsker å jobbe i et sterkt fagmiljø hos Norges største rådgiverbedrift? Ønsker du å arbeide med å utvikle hele innlandet både over, i bygg og under bakken ? Da er Norconsult stedet for deg.

Vi opplever stor oppdragsmengde, og ønsker å utvide våre fagmiljø i Gudbrandsdalen, henholdsvis Lillehammer og på Otta. Fagmiljøene våre er tverrfaglige og betydelige, men varierer i størrelse fra kontor til kontor. Vi styrker nå oss innen mange fag, flere steder, for å kunne imøtegå all etterspørsel i markedet. De fleste av våre oppdrag krever at våre medarbeidere jobber i tverrfaglige team for å komme frem til gode og bærekraftige helhetsløsninger. Vi tilbyr interessante og utviklende oppgaver i spennende oppdrag, et svært godt arbeidsmiljø og gode betingelser.

Vi vil fremover samarbeide enda tettere mellom kontorene i regionen og lokalt i Gudbrandsdalen, slik at du blir en del av et stort og spennende fagmiljø uansett hvor du har din kontorplass.

Vi søker primært etter personer med relevant erfaring fra fagområdene. Samarbeid på tvers av fagområder, og mellom kontorer innen Norconsult vil være en vesentlig del av hverdagen. Du finner alle våre ledige stillinger lengre ned på siden, og dersom ingen av disse passer din kompetanse, men du har lyst til å jobbe med oss på Lillehammer eller Otta, kan du sende en åpen søknad med CV til en av kontorlederne. 

Lillehammer-kontoret består av nesten 50 og Otta-kontoret har i dag 10 ansatte fordelt på de fleste fag. God tverrfaglighet, kreativt og løsningsorientert arbeidsmiljø preger arbeidsmåten og hvordan vi løser oppgavene ved kontoret. Vi har lyse og trivelige kontorlokaler i Bryggerikvartalet på Lillehammer og på Sagtunet sentralt i Otta sentrum.

Norconsult region Innlandet har kontorer på Jessheim, Gjøvik, Hamar, Lillehammer, Otta og Os. Innenfor regionen har vi mer enn 250 medarbeidere, og det er stor pågang av nye spennende og tverrfaglige oppdrag.

Kontaktpersoner

Profilbilde av Øyvind Moshagen
Øyvind Moshagen
Regiondirektør Innlandet
Profilbilde av Petter Kittelsen
Petter Kittelsen
Kontorleder Lillehammer
Profilbilde av Roger Grindstuen
Roger Grindstuen
Kontorleder Otta