Norconsult-konsernet har mer enn 5000 medarbeidere, og er i sin helhet eid av medarbeiderne. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

Vår virksomhet drives ved et 60-talls kontorer i hele Norge og gjennom datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Polen. I tillegg har vi en global virksomhet med datterselskaper i Afrika (Sør-Afrika og Mosambik), Sør-Øst Asia og Oseania (Filippinene, Thailand, Malaysia og New Zealand). Totalt har Norconsult mer enn 130 kontorer. 

  Konsernsjef Egil Hogna
  Egil Hogna overtok stillingen som konsernsjef i Norconsult 1. desember 2020. Fra 2015 var han konsernsjef i Sapa, verdens største aluminium ekstruderingsselskap, inntil Norsk Hydro kjøpte selskapet i 2017. Virksomheten ble da integrert som Hydros største forretningsområde som Hogna ledet fra 2017 til 2020. Fra 2008 til 2015 satt Hogna i konsernledelsen i Yara International der han var CFO og senere konserndirektør Nedstrøm. Tidligere i sin karriere hadde han en rekke stillinger i Norsk Hydro og McKinsey.

  Hogna er utdannet sivilingeniør innen Industriell økonomi fra NTNU i Trondheim, har en MBA fra den franske handelshøyskolen INSEAD og ytterligere lederutdanning fra Harvard Business School.

  Kontakt   LinkedIn

  Konserndirektør CFO, Christian Bekkevold Nilsen (fungerende)
  Christian Bekkevold Nilsen har vært konserndirektør CFO siden april 2012. Før det var han CFO i Nordpool AS. Tidligere har Nilsen erfaring fra ABB Ltd og har mer enn 10 års internasjonal erfaring i ulike stillinger i det globale ingeniørselskapet Alstom SA, fra Belgia, Frankrike, Japan og Sveits. Nilsen har en mastergrad innen finans fra Nord universitet

  Kontakt   LinkedIn

  Konserndirektør Bærekraft og stab, Janicke Garmann
  Janicke Garmann har vært konserndirektør for bærekraft og stab siden 2021. Hun har vært ansatt i Norconsult siden 2004 og har tidligere innehatt stillingene Konserndirektør Regioner, Regionsdirektør for Sør-Øst, Divisjonsdirektør for Miljø- og sikkerhet og vært avdelingsleder for miljøavdelingen. Garmann har en Master of Science-grad fra universitet i Newcastle-upon-Tyne, samt en Executive Master of Management fra BI.

  Kontakt   LinkedIn

  Konserndirektør Norge Hovedkontor, Bård Hernes
  Bård Sverre Hernes tiltrådte som konserndirektør for hovedkontoret i 2016. Han har vært ansatt i Norconsult siden 1986 og har erfaring fra ulike lederroller, deriblant ledet divisjon informasjonsteknologi og vært administrerende direktør for Norconsult Informasjonssystemer AS i 16 år. Hernes er i tillegg styreleder i våre datterselskaper Nordic- Office of Architecture AS og Norconsult Informasjonssystemer AS. Hernes er utdannet sivilingeniør Bygg fra NTH, med videreutdannelse innen økonomi fra BI. 

  Kontakt   LinkedIn

  Konserndirektør Sverige, Ljot Strömseng (fungerende)
  Ljot Strömseng er konserndirektør for Norconsult Sverige, og vært administrerende direktør for Norconsult AB siden 2004. Før det var Ljot administrerende direktør for Reinertsen Sverige AB. Ljot har også flere styreoppdrag i Norconsult-konsernet og blant annet for innovasjonsselskaper og i styret i Nordisk Bergteknik (publ). Ljot har en mastergrad i ingeniørfag fra NTNU 

  Kontakt   LinkedIn

  Konserndirektør Danmark, Thomas Bolding Rasmussen
  Thomas Bolding Rasmussen er konserndirektør for Norconsult i Danmark. Han kom til Norconsult etter to år som direktør og medlem av ledelsen i Sweco Danmark. Før dette arbeidet Bolding Rasmussen 10 år i den globale industrivirksomheten Bombardier – de siste fem årene som administrerende direktør i Bombardier i Danmark. Bolding Rasmussen har en Master i Business Management. 

  Kontakt   LinkedIn

  Konserndirektør Fornybar Energi, Sten-Ole Nilsen
  Sten-Ole Nilsen har vært konserndirektør for fornybar energi siden 2021. Han begynte i Norconsults elektrodivisjon i 1997 og har tidligere vært direktør for divisjon energi, der han også har hatt ansvar for Norconsults internasjonale virksomhet utenfor Norden. I tiden før Norconsult har Nilsen erfaring fra Jacobsen Elektro i Hokksund og Atlanten Elektro i Kristiansund. Nilsen er utdannet sivilingeniør i elkraftteknikk fra NTH

  Kontakt   LinkedIn

  Konserndirektør Digitalisering, Ola Greiff Johnsen
  Ola Greiff Johnsen er konserndirektør for forretningsområde digitalisering fra 2021, noe som inkluderer ledelse av datterselskapet Norconsults informasjonssystemer (NoIS). Tidligere har han vært avdelingsleder med ansvar for GIS og kommunal forvaltning, og avdeling for forvaltning, drift og vedlikehold. Greiff Johnsen har også omfattende erfaring med ledelse av store IT-prosjekt, samt strategi og forretningsutvikling med spesielt fokus på digitalisering. Greiff Johnsen er utdannet sivilingeniør fra NTH.

  Kontakt   LinkedIn

  Konserndirektør Norge Regioner, Vegard Jacobsen
  Vegard Jacobsen har vært konserndirektør for Norge Regioner siden 2021. Han har hatt flere ulike stillinger i Norconsult, deriblant rollen som direktør for region Innlandet og leder av kontoret i Hamar. Jacobsen har også vært direktør med ansvar for prosjektering hos entreprenøren Betonmast Selvaagbygg og har prosjekterfaring fra bygg og anleggsdivisjonen ved Norconsults hovedkontor. Vegard var styremedlem i Norconsult i perioden 2015-2021. Jacobsen er utdannet sivilingeniør innen konstruksjonsteknikk fra NTNU.  

  Kontakt   LinkedIn

  Konserndirektør Technogarden, Kathrine Duun Moen
  Kathrine Duun Moen er konserndirektør for Technogarden, Norconsults heleide konsulentutleie- og rådgivningsselskap. Før hun begynte i Technogarden i 2020 var hun i en lederstilling i Forsvaret og har erfaring fra ulike bransjer, deriblant energi og telecom. Duun Moen har tidligere jobbet som direktør for forretningsutvikling & IT i Relacom, innovasjonsdirektør for Statkraft og syv års erfaring fra Ernst & Young som management consultant. Duun Moen er utdannet sivilingeniør fra NTH. 

  Kontakt   LinkedIn

  Profilbilde av Jørn Tyrdal
  Jørn Tyrdal
  Prosjektdirektør Energi
  Profilbilde av Ole Fossen
  Ole Fossen
  Prosjektdirektør Vann og Avløp
  Profilbilde av Terje B. Grennes
  Terje B. Grennes
  Prosjektdirektør Plan og Samferdsel
  Profilbilde av Rune Blågestad
  Rune Blågestad
  Prosjektdirektør Plan og Samferdsel
  Profilbilde av Bent Ånund Ramsfjell
  Bent Ånund Ramsfjell
  Prosjektdirektør Plan og Samferdsel
  Profilbilde av Svein Storrvik
  Svein Storrvik
  Prosjektdirektør Vann og Avløp
  Profilbilde av Ivar Øvretvedt
  Ivar Øvretvedt
  Prosjektdirektør Samferdsel
  Profilbilde av Stein Tidemann
  Stein Tidemann
  Prosjektdirektør Samferdsel
  Profilbilde av Ketil Søyland
  Ketil Søyland
  Prosjektdirektør Grønn anleggssektor
  Profilbilde av Magnar Myhre
  Magnar Myhre
  Prosjektdirektør
  Profilbilde av Terje Faanes
  Terje Faanes
  Prosjektdirektør
  Profilbilde av Torhild Wiklund
  Torhild Wiklund
  Prosjektdirektør
  Profilbilde av Kjersti Kvalheim Dunham
  Kjersti Kvalheim Dunham
  Prosjektdirektør
  Profilbilde av Bjarne Palm
  Bjarne Palm
  Prosjektdirektør
  Profilbilde av Jens Kvarekvål
  Jens Kvarekvål
  Prosjektdirektør
  Profilbilde av Rune Lyngbø
  Rune Lyngbø
  Prosjektdirektør
  Profilbilde av Atle Jørund Romstad
  Atle Jørund Romstad
  Prosjektdirektør
  Profilbilde av Gisle H. Fagerlid
  Gisle H. Fagerlid
  Avdelingsleder Hovedkontor
  Profilbilde av Jan-Roger Selnes
  Jan-Roger Selnes
  Prosjektdirektør
  Profilbilde av Kjetil Myhre
  Kjetil Myhre
  Prosjektdirektør Samferdsel
  Profilbilde av John Kristiansen
  John Kristiansen
  Prosjektdirektør VVS Privatmarked Oslo-regionen
  Profilbilde av Roar Engeland
  Roar Engeland
  Styreleder
  Profilbilde av Nils Morten Huseby
  Nils Morten Huseby
  Nestleder
  Profilbilde av Mari Thjømøe
  Mari Thjømøe
  Eksternt styremedlem
  Profilbilde av Lars-Petter Nesvåg
  Lars-Petter Nesvåg
  Aksjonærvalgt medlem
  Profilbilde av Michelle S Wright
  Michelle S Wright
  Aksjonærvalgt medlem
  Profilbilde av Ole Fossen
  Ole Fossen
  Aksjonærvalgt medlem
  Profilbilde av Harald Trosvik
  Harald Trosvik
  Ansattevalgt medlem
  Profilbilde av Kjell Selfors Nilsen
  Kjell Selfors Nilsen
  Ansattevalgt medlem
  Profilbilde av Isaak Elias Skjeseth Bashevkin
  Isaak Elias Skjeseth Bashevkin
  Ansattevalgt medlem