Industri

Industrien er en næring i krevende omstilling, der gode løsninger og gode prosesser er avgjørende for god lønnsomhet og bærekraftig utvikling. Som Norges største tverrfaglige rådgivingsselskap, med mer enn 80 års erfaring i industriprosjekter innen de fleste industrigrener, har Norconsult gode forutsetninger for å skape merverdi for industriselskapene.

I Norconsult ser vi hvordan samspillet med kunden, nytenkning og innovasjon blir stadig viktigere for å bidra til økt konkurransekraft hos kundene. Vårt mål er å være størst og framstå som et klart førstevalg innen vår bransje.

Norconsult kan bidra i alle prosjektfaser, fra idéutvikling og overordnede planer, til prosjektering, rådgivning og driftsstøtte. Vår størrelse og faglige bredde gjør at vi kan dekke alle fag, og gir derfor et enkelt grensesnitt for kunden. Våre oppdrag spenner fra de største, tverrfaglige prosjektene, til de små prosjektene med få fag.

At Norconsult vurderes som det mest attraktive rådgivende selskapet i klassen ingeniør/teknologi gjør at vi får stadig påfyll av dyktige ingeniører. Dette bidrar både til nytenkning og til å opprettholde vår gode posisjon innen industrileveranser

Kontaktpersoner

Profilbilde av Henning Vellene
Henning Vellene
Direktør Tekniske systemer
Profilbilde av Per Espen Kristofersen
Per Espen Kristofersen
Markedskoordinator