DINA

Dina Sofie H. Eggum begynte i Norconsult som nyutdannet sivilingeniør fra NTNU i 2017 og jobber på jernbaneavdelingen ved vårt kontor i Sandvika. Dina er langt fremme i skoene når det kommer til digitalisering og BIM (Building Information Modelling), og har nå rollen som assisterende entrepriseleder på jernbaneprosjektet Intercity Drammen – Kobbervikdalen. Prosjektet er et av de første heldigitale samferdselsprosjektene, i tillegg er det Norconsults hittil største jernbaneprosjekt.   

I Rådgiverne følger vi Dina i hennes hverdag når viktige leveranser i prosjektet skal leveres til kunde, og vi får være med på befaring i Drammen. 

Dinas tips til studenter som skal søke jobb: 

Vær nysgjerrig og åpen, og kjør på! Sett deg inn i bedriften og muligheter som finnes der (også de som ikke nødvendigvis går nøyaktig ut på det du har studert, det er mange åpne dører og muligeter). Og husk - de er bare mennesker «de på den andre siden» også, de fleste er faktisk ikke så skumle selv om det er snakk om jobb og potensielle sjefer. 
En siste ting: Ikke skriv en standard søknad som sendes til flere selskaper, men tilpass hver enkelt slik at det blir en best mulig match både for deg og for bedriften. 

Studerer du Bygg og miljø-fag og er interessert i Norconsult? Følg Dina og de andre i Rådgiverne denne høsten, og se hvordan en hverdag hos oss kan være. Sjekk også ut våre ledige stillinger for nyutdannede.